Львів’ян запрошують розмалювати Пташину писанку

1568 0
Вже традиційно на Вербну неділю, 5 квітня 2015, з 11.00 до 18.00 год Державний природознавчий музей запрошує родини з дітьми віком від 3 до 12 років взяти участь в акції «Пташина писанка».

«Третій рік поспіль запрошуємо розмальовувати незвичні писанки. Цього року дітей чекає знайомство з новими птахами, яких ми зустрічаємо у місті. Діти потраплять у казку, де відчують себе добрими героями – разом з працівниками і волонтерами музею вони розфарбують яйця у відповідне різним птахам забарвлення. Після цього кожна сім’я, прогулюючись міським парком, вже напевне впізнаватиме птахів за їхнім виглядом та співом. За мотивами казки волонтери-пластуни представлять маленьку виставу для найменших учасників акції», - розповідають в адміністрації музею.

Участь дитини в акції – 10 грн. Акція проводиться у рамках проекту «Динамічний музей».

Адреса музею: вулиця Театральна, 18. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!