Львів'ян запрошують спільно піднятися на вершину гори Пікуй

3883 0
У неділю, 26 червня, відбудеться сходження на гору Пікуй. Про це повідомив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець.
фото: igormelika.com.ua

фото: igormelika.com.ua

«Карпати дають можливість подорожувати та активно відпочивати у будь-який сезон. Але літній період – чудовий час для піших сходжень на гірські вершини. Цього сезону ми провели уже кілька подібних підйомів, позаяк зголошується безліч охочих здійснити сходження й отримати потужну енергетику Львівських Карпат», – зазначив Роман Теребенець.

За його словами, цього разу обрали маршрут середньої складності, протяжністю майже 18 км. Загалом сходження на вершину триватиме близько 8 годин. Програма передбачає вихід на гору Пікуй з Латорицького перевалу та спуск у села Біласовиця.

Сама гора Пікуй розташована на межі Львівської та Закарпатської областей і є найвищою вершиною Вододільних Бескидів.

Учасників заходу весь час супроводжуватимуть професійні гіди-провідники АГП "Ровінь" та гірська оперативно-рятувальна служба.

Організовує сходження на гору управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича, туристичним клубом «Росинка» та ГО «Велорава».

Виїзд зі Львова до села Лихобора о 7:00 год від приміщення ЛОДА  (вул. Винниченка, 18). Охочі взяти участь у підйомі можуть попередньо зареєструватися до 24 червня, зателефонувавши за номером 0676728844 (Олексій), або написавши на e-mail [email protected]. Кошти за переїзд та харчування оплачують учасники заходу (200 грн).

Читайте також: Львів'ян запрошують на найбільші пригодницькі перегони у Карпати

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!