Львів’ян запрошують на благодійне свято на Старий Новий рік

1865 0
Свято «В гостях у Василя і Маланки» відбудеться у Львівській духовній семінарії, а вилучені з нього кошти підуть на благодійність.
Фото: aviso.ua

Фото: aviso.ua

БО «Фундація Духовного Відродження» запрошує 13 січня львів'ян на благодійне свято «В гостях у Василя і Маланки» до Львівської духовної семінарії Святого Духа. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила координаторка проекту Анастасія Яцьків.

Організатори підготували спеціальні частування та розважальну програму для дітей та дорослих.

«Дитяча програма наповнена майстер-класами. Зокрема, будемо робити різні іграшки, бавитися в пальчиковий вертеп, будувати сніговиків зі шкарпеток і виготовляти ялинкові прикраси. З дітьми також буде взаємодіяти театр ОКО, а аніматори підготують для малечі квести, забави та різноманітні атракції. Діти також матимуть своє частування», — каже Анастасія Яцьків.

Для дорослих в програмі передбачене театральне дійство від студії естрадних мініатюр «І люди, і ляльки». За традиціями, хлопці та дівчата водитимуть вертеп та колядуватимуть спільно з гуртами «Rockoko» та «ЯгОди», виконавцями Іриною Долею та Назаром Савком. Також для дорослих передбачена окрема гостина з гарячими стравами, салатами, закусками, пампухами і святковою кутею.

Читайте також: Де у Львові зустріти святого Миколая. Локації, ціни

Свято розраховане на 250 дорослих і 100 дитячих місць. Вхід для дітей до семи років — безкоштовний. Для дітей від семи років — 100 гривень, а для дорослих квиток коштує 500 гривень. Запрошені виконавці та майстри долучилися до свята на благодійних засадах, а всі кошти, вилучені під час свята, підуть на облаштування хірургічного відділення Шпиталю Шептицького.

«Це відділення колись функціонувало, але його закрили. Ми знайшли гроші на обладнання відділення, знайшли лікарів, готових навчати інтернів, але потрібно почистити приміщення», — пояснює Анастасія Яцьків.

Свято «В гостях у Василя і Маланки» триватиме з 18:00 до 23:00. Попереднє замовлення квитків і детальна інформація: 067 67 90 207; Львів, площа святого Юра, 5.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!