Львів’ян запрошують спільно виконати Державний гімн України

1316 0
У Львові у четвер, 10 березня, відзначають День першого публічного виконання Державного гімну України. З цієї нагоди львів’ян та гостей міста запрошують на площу Ринок до його спільного виконання. Початок о 13:30 год.
фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

Участь у заході візьмуть учнівська і студентська молодь міста спільно з громадськими організаціями та об`єднаннями. До спільного виконання доєднаються також військові й муніципальні оркестри міста.

«Вже четвертий рік поспіль стало доброю традицією у Львові вшановувати державний Гімн України спільним виконанням на площі Ринок. Це гарна нагода зібратися та засвідчити свою любов до нашої країни. Адже щоразу, виконуючи гімн, ми вкотре підтверджуємо, що, єднаючись, здобудемо перемогу над усіма ворогами. Запрошуємо усіх львів’ян прийти та долучитися до цієї акції з нагоди Дня першого публічного виконання Державного гімну України», – зазначає начальник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко.

Нагадаємо, публічно Державний гімн України виконали рівно 151 рік тому в Перемишлі – під час першого в Західній Україні Шевченківського концерту.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!