Львів'ян запрошують стати волонтерами на фестивалі «Зашків». Як долучитися

3098 0
Дванадцятий за ліком патріотичний фестиваль відбудеться з 15 по 17 червня на батьківщині Євгена Коновальця.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

З 15 по 17 червня у селі Зашків поблизу Львова відбудеться 12-й за ліком патріотичний фестиваль приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Усіх охочих запрошують стати волонтерами фестивалю.

«Якщо ти шануєш Євгена Коновальця та любиш українську музику, тоді радо запрошуємо стати волонтером. Долучайся до команди та стань частиною фестивалю. Від себе обіцяємо смачну їжу, зручне місце ночівлі, веселу компанію та дружню атмосферу. Cеред зареєстрованих та присутніх на фестивалі волонтерів розіграємо дуже цікаві та цінні призи»,пишуть організатори.

Читайте також: У парку Франка відбувся індійський пікнік. Фото

Щоб стати волонтером, необхідно заповнити форму за посиланням або написати Олександрові Міненку у Facebook.

Довідка.

«Зашків» – щорічний безкоштовний патріотичний фестиваль, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 році і приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця. Незмінним місцем проведення є Батьківщина Євгена Коновальця — село Зашків (біля озера в підніжжі гори Берекавиці, Жовківський район, Львівська область).

Будь-які заходи, що проводяться у рамках фестивалю, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною або оздоровчою тематикою. У програмі: спортивні змагання, футбол, велопробіг, перетягування каната, квести, лекції, виставки, концерт та багато іншого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!