Львів’ян запрошують у філармонію на сонати Баха

1424 0
На фестиваль «Музика в старому Львові» привезуть двомануальний клавесин нідерландського майстра.
фото: places.biz.ua

фото: places.biz.ua

17 та 18 серпня гості VI Міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові» зможуть познайомитися з циклом із шести сонат для скрипки та клавесина Йоганна Себастьяна Баха. Про це повідомляє пресслужба філармонії.

Цикл із шести сонат звучатиме в інтерпретації скрипаля Євгена Кострицького та клавесиністки Олени Жукової. Подію поділять на дві частини (17 і 18 серпня), кожна з яких міститиме по три сонати Баха.

«Спеціально для виконання цього знаменитого твору до Львова привезуть двомануальний клавесин нідерландського майстра Ґерріта Клопа (Gerrit Klop), який збудували 1968 року. Він є історичною копією великого французького клавесина XVIII століття майстерні Паскаля Таксіна (Pascal Taskin). Інструмент має чотири регістри та розписаний вручну», – йдеться в повідомленні.

Початок концертів у межах проекту «3+3» – о 18:00 у Львівській національній філармонії. Квитки можна придбати за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!