Львів'ян запрошують провести ніч у Митрополичих садах

5301 0
Митрополичі сади знову відкриють двері для відвідування. У рамках фестивалю «Ніч у Львові» 16-17 липня тут пройде низка творчих заходів. Львів’янам та гостям міста пропонують завітати на музично-поетичний вечір просто неба, на виставу у виконанні акторів-початківців та акустичний музичний реп-вечір.
фото: lviv-info.com.ua

фото: lviv-info.com.ua

 «Ніч у Львові» на Святоюрській горі (інша назва Митрополичих садів) проходитиме протягом 16-17 липня. За словами організаторів (БО «Фундація духовного відродження»), це буде серія різних за форматом мистецьких проектів: театральне дійство, поетичні читання тощо. Родзинкою організатори називають акустичний реп-вечір. Для гостей виступатиме молодий львівський реп-виконавець та його друзі. Хто це – поки таємниця.

Як додають організатори, Митрополичі сади відкрили для відвідування заради благодійності. «Ми шукаємо можливості відновити Митрополичі сади, – каже Олена Карнаух. – І відновити їх плануємо саме в контексті саду. Хотілося б за ідеєю митрополита Андрея насадити там плодових дерев».

Читайте також: Наступного тижня стартує «Ніч у Львові»: три головні музичні події фестивалю

Розпочати відновлення планують на гроші, вилучені з продажу квитків на «Ніч у Львові» на Святоюрській горі. У планах організаторів – зробити творчі заходи на території садів регулярними. Наприклад, відкривати щороку у червні-липні.

Квитки на подію можна придбати безпосередньо на локації при вході або ж замовити за телефонами: 032 261 13 89 та 067 67 90 207. Вартість – 40 грн за один день.

Читайте також: Караванська презентувала у Львові унікальні етно-вишиванки. Фото

До цього Митрополичі сади відкривали для відвідування двічі: минулого року та 25 червня цьогоріч. Обидва рази – задля показу колекцій одягу від дизайнера Оксани Караванської.

Нагадаємо, 15 липня у Львові стартує XI Фестиваль «Ніч у Львові», який традиційно триває три доби і презентує найрізноманітніші сторони митецького життя міста на всіх доступних локаціях: на вулицях, в кав’ярнях, в театрах, у концертних залах. 

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!