Львів’ян запрошують у подорож зимовим ретро-потягом

17091 11
Завтра, 19 грудня, у День святого Миколая, львів’яни та гості міста матимуть змогу скористатись залізничним подарунком – зимовим ретро-потягом.
фото: gazeta.ua

фото: gazeta.ua

Потяг курсуватиме 19 та 20, 26 та 27 грудня, та з 2 і до 14 січня – щоденно о 13:30 з першого перону головного вокзалу станції Львів вирушатиме у неймовірну подорож паровоз Л-3535, який курсуватиме за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів.

Святковий потяг вирушатиме зі Львова о 13:30 години та прибуватиме у Брюховичі о 13:50 годині. Зворотно відправлятиметься о 14:25 та прибуватиме до Львова о 14:45 годині. Таким чином, тривалість святкової подорожі становитиме 1 годину 15 хвилин. Під час поїздки у вагонах, які святково прикрасили учні Львівської дитячої залізниці,  пасажирів очікують різдвяна атмосфера та прекрасні краєвиди, а на станції Брюховичі юні залізничники організують невеличке театралізоване дійство.

 «Укрзалізниця» запрошує усіх львів'ян та гостей міста Лева здійснити поїздку, зробити колоритні фото біля старовинного паровоза, поспівати разом колядки у незвичній атмосфері стукоту коліс і клубів пари. За одну поїздку зимовий поїзд може перевезти 150 пасажирів. Проїзд у потязі – безкоштовний.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
11 Січня, 2016 13:21
Лідія Як можна назвати цей жах "Святкова подорож"?
До паровоза причіпляють 4 звичайні вагони приміської електрички і запускають туди неймовірну кількість людей. Місць для всіх звичайно не вистачає. Всі проходи зайняті. Купа дітей, які плачуть від духоти. Вікна не миті з минулого століття, тому милуватись навколишніми красотами не можливо. Але навіть, якщо вдалось присісти, навколо стільки людей, що вікон і не видно. Тобто товчешся півгодини, як у старі "добрі" часи. На станції у Брюховичах, яка не відрізняється великою площею, весь той люд виходить і намагається побачити вертеп, який показують діти у залі. А попереду ще дорога назад у тих самих жахливих умовах.
Нікому не рекомендую, особливо у вихідні дні.
Краще б білет зробили дорожчим, ніж 10 грн., але покращили умови і зменшили кількість людей на 1 раз.
Дуже сумнівна розвага, особливо для дітей.
10 Січня, 2016 14:23
Андрій Це ЖАХ!!! Більше половини людей зайшли через кишеню провідника! Ті хто з квитками стоїть, зайці сидять. У вагоні на 64 людини мабуть 200 а той більше. З обіцяних краєвидів заводські руїни, цвинтар, приватні будинки.
Невже неможна дати людині квиток з номером вагону і місцем і припиниту цю анархію-рагулізм. Люди а ви хочете жити по новому. Хіба головна проблема у чиновниках...?
27 Грудня, 2015 23:57
Роман
27 Грудня, 2015 20:08
Тетяна Ну що ж, Львівська залізниця....хотілось вірити у краще, але у нас все як завжди....Український сервіс - черга за квитками на півзалу, проїзд у вагонах, де не продихнути, думала, що не доїду до пункту призначення....всі вагони забиті під зав'язку. Ніякого дійства на станції в Брюховичах. Маса "задоволення". Багато хто додому поїхав маршруткою чи таксі, щоб не випробовувати долю ще раз. Спасибі, залізнице!!! Що вмієте, то вмієте. Сором та й годі.
27 Грудня, 2015 14:20
Юлія Це не подорож,а жах.
Безліч людей,місць немає.
Дійства з акторами немає.
З обіцяного керівництвом залізниці,окрім паравоза не було нічого..
Люди обурені.
У Львові є безліч танцювальних гуртків,які б з велким задоволенням,виступали і співали.Організаторам про це ТРЕБА про це подумати.
27 Грудня, 2015 14:14
Олексій Проїзд зовсім не безкоштовний. Квитків продають набагато більше ніж вміщують вагони. В результати ви отримаєте 20хвилинну подорож у повністю набитому людьми вагоні, в якому нічим дихати і дуже жарко.
Також не має гарантії, що буде обіцяна вистава, як от було 27го грудня
19 Грудня, 2015 01:23
Надія Дякую, що дописали вартість проїзду.
Але чисто з організаторсько-практичних міркувань, радила б добре поміркувати про безкоштовність проїзду. З власного досвіду знаю, що навіть мінімальна, чисто символічна, вартість краща за безкоштовну з точки зору масовості даного заходу.
18 Грудня, 2015 19:01
Ігор До речі, на фото зовсім не львівський вокзал :)
18 Грудня, 2015 15:53
Володимир Написано ж, безкоштовно.
18 Грудня, 2015 15:40
Олеся дійсно, чому б вартість проїзду не написати?
18 Грудня, 2015 15:36
Надія А яка вартість квитка для дорослого і для дитини?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!