Львів’ян запрошують у Шевченківський гай на перегляд комедії просто неба

1346 0
Сьогодні у Музеї народної архітектури і побуту покажуть комедію «За двома зайцями».
Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові ім. К. Шептицького

Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові ім. К. Шептицького

Сьогодні, 13 серпня, у Музеї народної архітектури і побуту ім. К. Шептицького запрошують усіх бажаючих відвідати кінопоказ відомої комедії «За двома зайцями», йдеться на сторінці Музею.

Зокрема, показ просто неба комедії «За двома зайцями» відбудеться о 20:00 год. на галявині біля ставка.

Читайте також: У львівському парку стартують безкоштовні кінопокази просто неба. Що подивитися сьогодні

У Музеї закликають брати з собою термогорнятка з запашним чаєм та каремати, і спільно та цікаво провести вечір за переглядом старого українського кіно.

Оскільки каса Музею працює до 20:00 год., щоб потрапити на кінопоказ, варто прийти заздалегідь. Після закриття каси здійснити оплату можна буде лише безконтактним способом, за обов'язкової наявності картки з діючою технологією «PayPass» або телефоном через послугу «Google Pay», «Apple Pay».

Читайте також: У Львові знімають кіно про пригоди двох незрячих 

Відомо, що кінопокази просто неба у Музеї народної архітектури і побуту ім. К. Шептицького відбуваються щоп'ятниці о 20:00 год. у рамках проєкту «Кіно-скансен – ретроспективи старих українських фільмів».

У наступні п’ятниці серпня тут покажуть інші фільми. Наприклад, 20 серпня можна буде переглянути «Камінний хрест» режисера Леоніда Осика, а 27 серпня – «Енеїда» режисера Володимира Дахно.

Довідково

Комедію «За двома зайцями» відзняли 1961 р. Оригінал знімали українською мовою, а суржиком розмовляв лише легковажний цирульник Свирид Голохвостий. Зйомки фільму за мотивами комедійної п'єси Михайла Старицького проходили на Київській кіностудії імені Олександра Довженка, а також на Андріївському узвозі, де згодом головним героям фільму встановили пам'ятник.

Нагадаємо, зі середини липня, у Львові стартували кінопокази у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!