Політична реклама

Львівських споттерів запрошують в аеропорт – пити каву і фотографувати літаки

1697 0
29 травня у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбудеться «Споттінг з філіжанкою кави» – тут можна буде спостерігати за тим, як сідають літаки та фотографувати їх.
domodedovod.ru

domodedovod.ru

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі львівського аеропорту.

Це буде другий офіційний споттінг. Він буде розділений на дві частини – ранковий та вечірній. Під час обідньої перерви на споттерів чекає цікаве спілкування за кавою та екскурсія Львовом.

Минулого року на споттінг прийшло близько 30 осіб, переважно львів'яни. Цього року також записались охочі з Рівного, Києва та навіть з Молдови, інформують в прес-службі аеропорту.

Заявки на участь у споттінгу приймаються до 25 травня. Кількість місць обмежена. Заповнену заявку на участь у споттінгу надсилати на електронну пошту [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!