Львів’ян запрошують в парк – готувати просто неба

4676 0
13-14 вересня пройде Перший ресторанний день у Львові під назвою «Парк-пікнік». Тут можна буде приготувати для усіх свої улюблені страви та відвідати кулінарні майстер-класи.
Фото: Костя Бєглов

Фото: Костя Бєглов

Як зазначають організатори, «Парк-пікнік» – це можливість для активної молоді Львова, сімей з дітьми, підприємців-початківців спробувати себе у ресторанному бізнесі: від логістики до готової страви. На території фестивалю обіцяють організувати відпочинкову зону, дитячий майданчик та сцену, на якій виступатимуть музиканти.

Мета фестивалю – донести до львів'ян, що вулична швидка їжа може бути якісною, смачною і корисною, додають організатори.

 «Ресторанний день – досить поширений у світі формат гастрономічного свята. У Львові відбувалось багато подій, присвячених їжі та її споживанню, але саме такого формату не було. Підготовка до «Парк-пікніка» триває, багато речей ще в роботі. І під час роботи ми надихаємось успішними ресторанними днями з, наприклад, Лондона, Гельсінкі тощо», – розповів tvoemisto.tv один з організаторів заходу Костя Бєглов.

Організатори заходу – львівська ГО «Ґава». Проходитиме ресторанний день у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького. Деталі на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!