День джазу. Львів'ян запрошують на онлайн концерт із Leopolis Jazz Fest

1441 0
Львів щороку перетворюється на справжню джазову столицю України.
Фото: Lidiyа Novohatko

Фото: Lidiyа Novohatko

Leopolis Jazz Fest закликає львів'ян відсвяткувати Міжнародний день джазу у компанії відомого американського піаніста, аранжувальника Майкла Абене та біг-бенду українських музикантів. 

Майкл Абене у 2016 році виступав у Львові на міжнародному джазовому фестивалі Leopolis Jazz Fest, який щороку відбувається у Львові і який увійшов у топ-10 кращих джазових фестивалів за версією британського видання The Guardian. 

Тvoemisto.tv транслюватиме концерт Майкла Абене 30 квітня, о 20.00 годна своїй Фейсбук-сторінці та на Ютуб-каналі.

30 квітня

20:00

Вступне слово артдиректора Leopolis Jazz Fest Олексія Когана

20:15

Концерт Майкла Абене та UA Big Band (США-Україна)

Запис буде транслюватися лише один раз та не буде публікуватися у мережі.

Концерт буде доступний за посиланням 

Нагадаємо, що відомий піаніст, композитор, аранжувальник і педагог Майкл Абене завітав до Львова у 2016 році. Він тоді провів серію унікальних воркшопів для молодих українських музикантів.

Майкл Абене був музичним керівником та головним композитором/аранжувальником біг-бенду WDR Radio в Кельні (Німеччина) з 2004 по 2014 рік, одного з найкращих біг-бендів у Європі. Його аранжування грають виконавці у всьому світі, зокрема Ренді Брекер (Randy Brecker), Джо Ловано (Joe Lovano), Джон Скофілд (John Scofield), Патті Остін (Patti Austin), Майк Стерн (Mike Stern), Гері Бертон (Gary Burton) та інші.

Воркшопи Майкла Абене стали абсолютно новим форматом у програмі фестивалю. Протягом усього фестивалю джазмен працював з українськими музикантами, проводив щоденні репетиції, розбирав з ними аранжування. Результатом цієї праці став виступ Майкла Абене та спеціально створеного UA Big Band. Концерт відбувся в рамках програми фестивалю на площі Ринок. На сцену разом з видатним музикантом вийшло понад 20 українських виконавців та бенд-лідер Денніс Аду, який допоміг у реалізації цього унікального проєкту.

Партнерська публікація

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!