Львів'ян запрошують відсвяткувати День незалежності з ведмедями у «Домажирі»

1731 0
Гостям обіцяють смаколики, цікавинки і подарунки.
Фото: Катерини Хорощак

Фото: Катерини Хорощак

Ведмежий притулок «Домажир», що біля Львова, запрошує гостей відсвяткувати День незалежності України з ведмедями. Святкові заходи відбудуться 22, 23 і 24 серпня. Про це ідеться на фейсбук-сторінці притулку.

На гостей чекають особливе меню та страви на вогні, львівський сирник, майстер-класи з розпису медового пряника, 17 ведмедів і регулярні екскурсії українською та англійською мовами, виставка малюнків «Бодя у вишиванці» та подарунки.

«З нагоди свята наш ведмідь Бодя підготував подарунки для тих, хто принесе свій малюнок ведмедя у вишиванці. Усі роботи будуть розміщені в нашому притулку, тож не забудьте підписати. Усі автори робіт, діти та дорослі, отримають подарунок», – кажуть у «Домажирі».

Читайте також: Львів'ян кличуть на концерти в Митрополичих садах. Програма і вартість квитків

Нагадаємо, цього тижня до притулку привезли двох нових ведмедів – Аню і Потапа, конфіскованих із покровського звіринця торік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!