Львів’ян запрошують відвідати кубок міста за першість на санкороликах

2030 0
10 та 11 травня кращі спортсмени-санкарі позмагаються за першість на санкороликах. У змаганнях братимуть участь учасники II Олімпійських ігор. Це традиційні змагання СДЮШОР «Беркут», які відбуваються за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради і цьогоріч об'єднають на два дні близько 100 спортсменів Львова.
фото: zdolbunivcity.net

фото: zdolbunivcity.net

Змагання відбуватимуться у парку Погулянка (захід з вулиці Джорджа Вашингтона навпроти супермаркету Метро). Участь у заході візьмуть спортсмени чотирьох вікових груп А, В, С, Д ( 1999 – 2008 р. н.)

«Цього року санкоролики були представлені на нашому спортивному острівку приуроченому до Дня міста Львова і зібрали навколо себе величезну кількість дітей, які залюбки пробували себе у цьому виді спорту. Я впевнений, що жоден з тих хто спробував не залишився байдужим! Тому запрошуємо всіх охочих відвідати захід та підтримати його учасників»,  – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

План проведення заходу:

10 червня – початок проведення змагань  групи Д о 10:30 год.

Продовження змагань групи С з 12:30 год. до 15:00 год.

Нагородження переможців та призерів змагань з 15:00 год. до 15:30 год.

11:05 – початок другого дня змагань старших вікових груп А і Б 10:00 год.

Парад відкриття змагань та нагородження переможців та призерів змагань 14:30 год. до 15:00 год.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!