Львів’ян запрошують на виставку, присвячену боротьбі з раком

1632 0
Виставка жіночих портретів триватиме із 7 по 14 листопада.
Фото: uain.press

Фото: uain.press

У вівторок, 7 листопада о 18:00 год. у львівському Палаці мистецтв відкриють виставку портретів онкохворих жінок, у межах Всеукраїнського туру-проекту «Без рожевих окулярів», повідомляє прес-служба проекту.

Організатори хочуть розвіяти стереотипи про онкохворих, допомогти їм подолати фобії, ознайомити з історіями жінок, які живуть із діагнозом рак. У день відкриття планують зустрічі з учасницями вернісажу, профільними лікарями, місцевими діячами культури та представниками департаменту охорони здоров’я Львівської області. Вхід вільний.

Читайте також: У Львові покажуть виставку робіт Джанні Версаче. Де подивитися

Наприкінці минулого року засновниця БФ «Рожева стрічка України» Ольга Фещенко організувала проект «Без рожевих окулярів». Протягом року вернісаж мистецьких робіт виставляли у Києві та Луцьку. Нині до проекту долучилися майже 60 жінок, із них семеро зі Львова.

Контактна особа у Львові: Олена Шотик +380 97 068 04 94


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!