Львів’ян запрошують власноруч створити оберіг для захисника

3803 0
Майстер-клас проведуть у «Будинку Воїна» та Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарська, 41, запрошує діток, віком від 6 до 12 років, власноруч зробити оберіг для воїна. Майстер-клас відбудеться 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей. початок о 15.00 год.

Обереги, які зроблять діти, передадуть нашим захисникам на передову.

Читайте також: Тероборонівці Львівщини просять допомогти придбати авто на передову

«Оберіг, зроблений руками дитини, має велику захисну силу. Наші фахівці все розкажуть, допоможуть і, звісно, нададуть увесь необхідний матеріал, тож діткам лиш потрібно вкласти частинку свого тепла та любові. Дитячі подарунки - безцінні, і вони дуже важливі для наших воїнів», - зазначають у Центрі.

Реєстрація за посиланням. Після майстер-класу, на діток очікують солодкі подарунки.

Також усіх львів’ян запрошують взяти участь у майстер-класі «Оберіг для захисника», де можна буде створити власний оберіг і подарувати радість собі та Захисникам, які боронять рідну землю.

Майстер-клас проведуть 1 червня у «Будинку Воїна» та Першому жіночому ветеранському просторі «РеХаб», що на вул. Короленка,1А. Початок о 16:00 год.

Читайте також: У Львові збирають допомогу для військових. Перелік необхідного

«Обереги – наші прадавні добрі символи-захисники, знаки віри у вище заступництво. Вишитий рушник і сорочка, писанка, лялька, віночок, намисто або браслет – без них важко уявити нашу Україну. Саме з оберегів починається для кожного Батьківщина», – йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь у майстер-класі, потрібно попередньо зареєструватися.

У Львові збирають допомогу для військових механізованої бригади «Холодний Яр». Як допомогти, читайте за посиланням.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!