Львів’ян запрошують вивчити 26 ієрогліфів за один майстер-клас

2169 0
У вівторок, 23 лютого, в залі з роялем арт-кав'ярні «Квартира 35», що на вулиці Вірменській, 35, відбудеться майстер-клас за авторською спецметодикою Ярослава Дереґи «Мова як текстуальний жест: мова без граматики, або як стати поліглотом».
фото: academiajing.es

фото: academiajing.es

Під час майстер-класу присутні:

- дізнаються про прийоми, які допоможуть оволодіти основами англійської, італійської і китайської мов за 12 занять (тобто упродовж 42 днів);

- навчаться, як свідомо і правильно побудувати кілька сотень фраз англійською мовою;

- навчаться розуміти і писати 26 китайських 26.

«Окрім корисно проведеного часу у невимушеній та комфортній обстановці, ви отримаєте мотиваційний органайзер, що слугуватиме вам практичним порадником у вивченні іноземних мов»,– інформують організатори майтер-класу.

Початок — о 19:00. Вхід — вільний.

Довідка. Ярослав Дереґа – викладач з багаторічним європейським досвідом, поліглот, автор підручників з англійської, італійської, китайської мов.

Читайте також: Шість безкоштовних онлайн-курсів, щоб оволодіти англійською

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!