Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному забігу «Run the World. Львівська десятка»

1863 0
Організатори передадуть частину зібраних грошей на ендопротезування нижніх кінцівок у дітей із злоякісними пухлинами опорно-рухової системи.

16 вересня у Львові відбудеться чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км «Run the World. Львівська десятка».

Частину коштів, отриманих від учасників та партнерів забігу спрямують на потреби ендопротезування нижніх кінцівок у дітей із злоякісними пухлинами опорно-рухової системи. Такі операції проводять у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, котрий надає високоспеціалізовану допомогу дітям та підліткам із гострими та хронічними захворюваннями.

Забіг відбудеться у неділю, 16 вересня. Учасники стартуватимуть о 10:00 біля Оперного театру. Маршрут забігу пройде проспектом В’ячеслава Чорновола та вулицею Липинського.

Кожен фінішер дистанції на 10 км отримає медаль із унікальним дизайном. Окрім цього, переможці забігу «Run the World. Львівська десятка» в абсолютній першості з 1 по 3 місце серед чоловіків і жінок отримають кубки, дипломи та грошові призи:

1 місце — 5000 грн.
2 місце — 3000 грн.
3 місце — 2000 грн.

Переможці та призери «Run the World. Львівська десятка» у вікових групах серед чоловіків і жінок нагородять кубками та дипломами. Також нагородять кубками найстарших учасників змагань серед жінок і чоловіків, які подолали дистанцію у визначений ліміт часу.

Реєстрація на змагання триває до 14 вересня включно. Ліміт учасників – 800 осіб. Більше інформації можна дізнатись на сторінці події у Facebook.

Вартість реєстрації становить 250 грн. Для учасників бойових дій, АТО, а також людей із інвалідністю 1, 2, 3 груп реєстрація безкоштовна. Для жінок віком від 57 років та чоловіків віком від 60 років діє знижка 50%.

Організатором змагань виступає інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc, за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Львівської області, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.


Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!