Львів’ян запрошують взяти участь у «Битві Проектів»

1797 0
У четвер, 14 травня, StartupDepot спільно зі STARTUP.UA та компанією innoLab організовують масштабну «Битву Проектів» у Львові. Запрошують ініціаторів проектів, авторів ідей, фаундерів і власників цікавих та проривних проектів. Початок – о 18:00 годині. Сьогодні – останній день реєстрації.
фото: kapital.kz

фото: kapital.kz

«У Вас є цікава ідея нового бізнесу? Ваш бізнес-план майбутнього start-up вже готовий і Вам не вистачає інвестицій або рекомендацій експертів з маркетингу, фінансів, підбору персоналу тощо? Ваш start-up бізнес вже почав роботу, і Ви шукаєте додаткові можливості для розвитку, фінансування, або ж хочете продати його? Тоді ця подія для Вас», – зазначають організатори події.

Суддями Битви стануть 10 експертів, серед яких власники і топ-менеджери провідних компаній, інвестори, ментори.

Битва пройде в 2 етапи:

- до 12 травня всі майбутні учасники Битви, які хочуть презентувати свій проект, подають заявку за посиланням.

- пітч-сесія.

У четвер, 14 травня, з 18:00 до 19:00 год всі учасники Битви коротко презентують свої проекти (міні-презентації по 3 хв.) перед експертами Битви і отримають оцінки й рекомендації.

Окрім експертів Битви, за проекти зможуть голосувати й гості заходу. Переможцями стануть 2 проекти, які набрали найбільшу кількість балів під час презентації. Один з них – це учасник Битви, що зайняв перше місце за результатами голосування експертів, а другий – за результатами голосування гостей.

Розклад:

18:00 – початок реєстрації

18:20 – виступ експертів

18:45 – презентації проектів

20:00 – coffe&networking

Захід проходитиме на вул. Весняній, 4.

Реєстраційний внесок за участь у «Битві Проектів» для авторів проектів: при оплаті до 1 травня – 150 грн; з 2 по 12 травня – 250 грн. Участь для гостей Битви – 50 грн. Оплата – за посиланням.

Проект приймають до участі після співбесіди та реєстрації.

Тел. організатора – 050 326 05 05, 067 407 26 72.

Подія у соцмережі Facebook

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!