Львів’ян запрошують взяти участь у флешмобі: як долучитись?

1805 0
У травні відбуватиметься святкування 760-річчя Львова, яке проходитиме під гаслом «760 років унікальних історій. Розкажи свою». В рамках святкування у місті проведуть флешмоб до якого запрошують долучитись львівську молодь. Про це інформують у прес-службі міськради.

Управління молоді, сім’ї та спорту спільно із активними представниками молодіжних громадських організацій, студентами та учнями 6 травня о 12:00 год тна пл. Ринок, 1 біля Львівської міської ради проводитиме флешмоб, який складається із двох блоків: динамічного та статичного.

Динамічний блок відображатиме три епохи Львова: «Львів середньовічний», «Львів батярський», «Львів сучасний». Його виконуватимуть учні Львівської державної хореографічної школи та студенти кафедри режисури та хореографії ЛНУ ім. І.Франка за підтримки Арт Гільдії Балету.

Статичний блок передбачає викладення слів: «ЛЬВІВ Я ♥ ТЕБЕ» під виконання пісні Т. Гаврика «Я ЛЮБЛЮ ТБ», а також випускання синьо-жовтих кульок, сформованих у вигляді серця.

Читайте також: Куди піти на День міста у Львові. Програма заходів

До виконання статичного блоку запрошені студенти університетів Львова та учні. Очікувана кількість учасників - більше 400 осіб.

Для того, щоб зробити флешмоб наймасштабнішим, запрошують усіх охочих долучитись до нього, прийти на пл. Ринок, 1 об 11:00 год перед входом у Львівську міську раду.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!