Львів’ян запрошують взяти участь у конкурсі на найменування та логотип «Молодої гвардії»

1529 0
Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочало проведення Всеукраїнського конкурсу на офіційне найменування та логотип державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія».
фото: umannews.in.ua

фото: umannews.in.ua

Конкурс проводиться з метою формування в дітей і молоді активної громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, створення сучасного та актуального іміджу дитячого закладу оздоровлення та відпочинку.

Конкурс проводиться на добровільних засадах і є відкритим для дітей та молоді, громадських об’єднань тощо.

Конкурс проводиться у два етапи: І етап – до 20 липня 2016 року; ІІ етап – до 20 серпня 2016 року.

Порядок організації та строки проведення Конкурсу визначені Положенням, з яким можна познайомитися за електронною адресою

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!