Львів'ян запрошують взяти участь у Кубку Лева з шахів. Як зареєструватись

2108 0
З 21 по 24 серпня у Львові в їдальні НУ "Львівська Політехніка", що на вул. Карпінського,8, з нагоди Дня Незалежності України відбудеться відкритий шаховий фестиваль Кубок Лева 2014. Взяти участь у фестивалі можуть усі охочі. Учасників не зі Львова організатори обіцяють забезпечити житлом.
Фото: 5el.com.ua

Фото: 5el.com.ua

"Усіх іногородніх учасників ми забезпечуємо житлом. Вже подали заявки із Херсону, Миколаєва, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Житомира, Хмельницького. Учасники зі Львова та області переважно реєструються перед самим початком турніру, оскільки обмежень у кількості людей ми не маємо", – розповів tvoemisto.tv один із організаторів турніру Андрій Матвійчук.

Зареєструватись можна за телефонами: 097 033 25 55 — Андрій Матвійчук; 098 850 81 82 — Назар Фірман. Також зареєструватись можна до 9:30, 21 серпня, безпосередньо перед турніром у приміщенні їдальні НУ "Львівська Політехніка".

Фестиваль розпочнеться 21 серпня о 10:00. Офіційне його відкриття відбудеться 22 серпня о 13:00 у актовій залі "Львівської політехніки". Організатори розраховують на участь близько 150 шахістів із всієї України.

В програмі фестивалю заплановано три турніри:

Турнір «А» – зі швидких шахів, де передбачено обрахунок міжнародного рейтингу;

Турнір «Б» – дитячий турнір для вікових категорій: до 6, до 8, до 10, до 12 та до 14 років з обрахунком національного рейтингу;

Турнір «С» – з блискавичної гри, де передбачено обрахунок міжнародного рейтингу.

Положення про проведення фестивалю, правила. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!