Львів’ян запрошують взяти участь у марафоні написання статей у Вікіпедію

2034 0
28-30-го січня, українська Вікіпедія святкуватиме 13-й день народження. З цієї нагоди відбудеться Всеукраїнський вікімарафон: користувачі писатимуть власні статті й натомість отримають сувеніри
Фото:ua-modna.com

Фото:ua-modna.com

28-го січня львів’ян запрошують зібратися разом в приміщенні Першої львівської медіатеки для участі в марафоні. Організатори обіцяють пояснити  принципи та правила Вікіпедії, навчити грамотно писати статті та завантажувати файли до неї і загалом розповісти про волонтерів Вікіпедії та їхню діяльність. Кожному, хто напише статтю, подарують сувенір на згадку.

«Якби кожен читач Вікіпедії написав бодай одну корисну статтю, ми б мали понад 1 млн корисних статей вже сьогодні. З думкою про це ми закликаємо проявити солідарність і долучитись до днів спільного написання статей в Українську Вікіпедію», - повідомляють ініціатори акції.

У Львові марафон розпочнуть о 15:00, у медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Учасників просять взяти з собою ноутбуки чи нетбуки. У медіатеці наявний безкоштовний Wi-Fi. Вхід – вільний.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!