Львів’ян запрошують взяти участь у Майстерні міста

1713 0
Цьогоріч урбаністичний проект «Майстерня міста» триватиме з 1 до 10 червня.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Команда «Інституту міста» разом з партнерами запрошує усіх охочих взяти участь у VII Майстерні міста у Львові. Цьогоріч урбаністичний проект відбудеться з 1 до 10 червня. Головний павільйон Майстерні буде розташований у внутрішньому дворику Ратуші. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«Влітку 2018 пропонуємо працювати у темі підвищення мобільності львів’ян згідно з принципами інтегрованої концепції розвитку міста, а також збереження культурної спадщини міста із залученням локальних мікрогромад та налагодження діалогу між фаховими середовищами та активістами», – йдеться в повідомленні.

Майстерня міста у 2018 році займатиметься наступними напрямами:

  • 2-4 червня: панель Збереження культурної спадщини міста

  • 5-7 червня: панель Пересування в місті (Мобільність)

  • 8-10 червня: панель Інтегрована концепція розвитку міста

Читайте також: У Львові розроблять стратегію міста, дружнього до дитини

Львів’ян, які мають цікаві ідеї, котрі можуть змінити Львів, заохочують заповнити відповідну форму. В «Інституті міста» просять ознайомитися із пропонованими темами та чітко описати власний задум для того, щоб ідея чи проект були включені до програми Майстерні. Заявки можна подавати до 31 березня 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!