Львів'ян запрошують взяти участь у "Волонтерській фотосушці"

2503 0
Львів'ян запрошують взяти участь у першій у Львові "Волонтерській фотосушці". Відбудеться вона 9 травня у парку імені Івана Франка.
фото: kati.com.ua

фото: kati.com.ua

«Волонтерська фотосушка» – це соціальна арт-платформа, де кожен львів’янин зможе побачити світ очима волонтерів, дізнатись більше про можливості волонтерства у Львові, Україні та світі, обмінятись досвідом та фотокартками.   

Захід організований в межах соціального проекту студентів IV-го курсу факультету журналістики Львівського національного університету іменні Івана Франка «Людина не одного року».

 «Волонтер – це людина з відкритим серцем. Волонтер не повинен чекати, коли йому скажуть «дякую». Так, ми виснажені, але доки буде тривати війна, ми будемо допомагати. Ми повинні працювати на перемогу!», – розповідає Світлана Сидоренко, керівник «Волонтерської сотні».

Участь у заході запрошують взяти громадські та волонтерські організації Львова.

Для цього необхідно до 5-го травня надіслати декілька фото (5-7), котрі б характеризували волонтерську діяльність організації. Надсилати їх потрібно на електронну скриньку[email protected]. Також у листі необхідно дати відповідь на запитання: «Що для вас волонтерство?» або продовжити речення «Волонтерство – це …»

"Якщо ваша громадська організація зацікавлена у нових волонтерах, коротко опишіть, яка саме допомога вам потрібна та вкажіть контактні дані. Інформацію про вашу організацію та перспективи волонтерства в її межах ми розмістимо на звороті надісланих вами фото", - інформують організатори.  

Фотосушка – це популярний у всьому світі спосіб обміну фотографіями у форматі арт-виставки.  

Місце проведення: М. Львів, парк імені Івана Франка

Час проведення: 9 травня 2016 року, з 14.00 до 16.00 години
 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!