Львів'ян запрошують взяти участь у змаганні стартапів у межах IT Arena

1603 0
Призи цього року – менторська програма від Startup Embassy в Кремнієвій Долині, 4-місячна участь в YEP! Incubator, участь в AI selection days від Rockstart та багато інших.
Фото: IT cluster

Фото: IT cluster

26 липня розпочалась реєстрація стартапів на участь у змаганні Starup Competition, яке відбудеться під час IT Arena 2018 у Львові. Про це повідомили на сайті львівського IT-кластеру.

Startup Competition – це змагання стартапів, яке відбудеться у межах конференції IT Arena 2018 28-30 вересня на стадіоні «Арена Львів». Заявки на участь у змаганні прийматимуть до 1 вересня.

«Startup Competition – це чудова можливість прорекламувати ваш продукт, оскільки ми збираємо в одному місці найкращі фонди та стратап-акселератори з Європи та США, тож ви матимете шанс познайомитись та поспілкуватись з відомими лідерами техіндустрії, інвесторами та СЕО. Більше того, всі стартапи матимуть ексклюзивні знижки на квитки на IT Arena», – йдеться у повідомленні на сайті львівського IT-кластера.

Читайте також: Як починалося IT у Львові. Історичні фото 

До участі у змаганні допускають лише ті стартапии, які існують не більше двох років та мають демоверсію продукту. Розмір інвестицій стартапу на момент змагань не повинен перевищувати 100 тис. доларів.

У львівському IT-кластері також зазначили, що серед призів цього року менторська програма від Startup Embassy в Кремнієвій Долині у США, чотиримісячна участь в YEP! Incubator, участь в AI selection days та інші.

Довідка.

IT Arena – це не лише всесвітньовідомі спікери та найуспішніші світові компанії. Щороку конференція – в пошуках нових імен, свіжих ідей, унікальних продуктів та революційних рішень, розроблених в Україні та за її межами.

Цього року, Startup Competition виходить на новий рівень, а на конференції вперше буде окремий Startup Track. Усі хто цікавиться стартапами матиме унікальну нагоду послухати відомих спікерів зі світу стартапів – представників акселераторів, інвесторів, власників стартапів, та відомих підприємців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!