Львів’ян запрошують взяти участь в екологічній грі «Кeep Coоl»

2033 0
5-го березня у Львові відбудеться рольова гра на екологічну тематику «Keep Cool». Журналісти Tvoemisto.tv дізнавалися в організаторки заходу Діани Попфалуші про історію гри, її особливості та мету.
Фото: knteu.kiev.ua

Фото: knteu.kiev.ua

Гру «Кeep Coоl» створили учені Постдамського Інституту з досліджень кліматичних змін аби інтегрувати суспільство у вирішення екологічних проблем. Учасники заходу зможуть вiдчути себе у ролях керiвникiв держав, регонів, представників преси та громадськості, зробити свiй внесок у розвиток екологiчної ситуацiї у свiтi. Гравцi матимуть змогу набути нових знань та навичок, а також спробувати кооперувати мiж собою для покращення долі планети.

Кліматичні зміни не відбуваються самі по собі, а є результатом нашої повсякденної діяльності. У кожного учасника гри є певна роль. Він вирішує, куди інвестувати гроші (фабрики, підприємства, розвиток ландшафту), а потім бачить, які з цього виникають наслідки. Гра «Кeep Coll» завоювала популярність у європейських країнах.

Читайте також: 30 корисних звичок, що збережуть екологію

Мета гри – сприяти підвищенню розуміння громадянами взаємозв'язків міжнародних відносин та стану клімату у всьому світі. Гра активно використовується європейськими університетами, школами та громадськими організаціями як засіб для підвищення рівня обізнаності з екологічних та кліматичних проблем. Як зазначають організатори, опісля гри за чаєм та кавою учасники зможуть обговорити екологічні проблеми у світі, зокрема України та Львова.
 

"Торкаються кліматичні зміни і Львова. В останні роки зима є набагато прохолоднішою, а літо надзвичайно спекотним. Незабаром Львів може стикнутися із посухою та підняттям рівня грунтових вод. Слід згадати, що місто Лева має доволі невелику кількість зелених насаджень, що несе пряму загрозу чистому повітрю», – зазначила еколог Діана Попфалуші.

Екологічна гра відбудеться у неділю, 5-го березня, о 16:00 год.
Місце проведення: Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2а).
Організатори: ГО «За ЕКОрозвиток» та  Перша Львiвська Медiатека.

Контактна інформація: Діана Попфалуші, 063 426 17 03, [email protected]

Посилання на гру у соціальній мережі Facebook тут.

Підготував Ярослав Сиваківський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!