Львів'ян запрошують зануритись у казковий світ «Володаря Перснів»

1942 0
У неділю, 8 березня, шанувальники «Володаря Перснів» та якісної симфонічної музики матимуть змогу пройти стежками Фродо та Семвайза від Ширу до Вогняної гори Мордора.

Така можливість очікує львів'ян на концерті Cantabile Orchestra, який розпочнеться  о 18:00 в театрі ім. Лесі Українки (вул. Гродоцька, 36).
 
Симфонічний оркестр та хор Cantabile Orchestra вже кілька років поспіль виконують саундтреки із різних фільмів. А тепер вони повернулись до «Володаря перснів».
 
Як зазначають організатори, вони ставлять перед собою завдання максимально відтворити атмосферу Толкієнового світу.
 
«Ми розповімо відому історію мовою музики. Глядачі зможуть почути пісні ельфів та гномів, пройнятись моторошними звуками ковалень Ізенгарду, почути наспіви Рогану, а також виграти битву на Пеленорських полях і відплисти ген до Заходу сонця», - розповіли вони. 
 
Квитки на концерт можна придбати у мережі кас kasa.in.ua.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!