Львів’ян запрошують здати на переробку використані пакунки від подарунків

18696 0
Окрім пакунків містяни можуть приносити у «Патріарший дім» й звичайну макулатуру.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Активісти хочуть привернути увагу львів’ян до проблеми сортування і переробки сміття та спонукають приносити використані подарункові пакунки чи звичайну макулатуру в четвер, 21 грудня, у «Патріарший дім УГКЦ» у Львові на вулиці Хуторівка, 35-Б. Про це в коментарі tvoemisto.tv розповів Олег Котис, координатор соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить!»

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

«Концепт полягає в тому, що після свята святого Миколая у людей залишилося багато пакунків чи коробок від подарунків. Вони всі можуть піти в смітник, тому ми вирішили провести акцію, щоб люди здали їх на переробку», – сказав він.

Читайте також: 8 фактів про переробку сміття у Львові та світі

Також він додав, що в цей день відбудеться еко-тренінг щодо поводження з відходами для вчителів шкіл, бібліотекарів та вихователів дитячих садочків. Мета тренінгу – навчити людей впроваджувати систему сортування сміття в своїх установах.

«Ми можемо приймати це сміття цілий день. Ми хочемо привернути увагу людей, що навіть такі речі треба здавати на переробку. Люди можуть принести і будь-яку іншу макулатуру», – додав він. Ці акції відбудуться в рамках ініціативи «Чисте місто».

Здати сміття на переробку можна у четвер, 21 грудня, з 10.00 до 18.00 год у «Патріаршому домі УГКЦ» у Львові, вул. Хуторівка, 35-Б (будинок позаду Львівської духовної семінарії).

Контактна особа - Олег Котис, тел. 0986420148

Микита Гладченко 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!