Львів'яни зможуть принести до своїх домівок Вифлеємський вогонь миру

2112 0
Сьогодні, 19 грудня ,о 14.30 годині львівські пластуни привезуть Вифлеємський вогонь миру, який передадуть Львову біля міської ради. Про це інформує прес-служба «ПЛАСТУ».
фото: vohon.plast.org.ua

фото: vohon.plast.org.ua

Сьогодні зранку львівські пластуни на польському кордоні зустріли вогонь, що традиційно мандрує по країнах світу та бере початок з Вифлеєму. Вогонь символізує єднання світу у мирі та злагоді й дарує різдвяну атмосферу всім, хто його отримує.

«Полум’я як символ миру є особливо актуальним для львів’ян та українців, тому пластуни запрошують кожного бути присутнім під час прибуття вогню. Зараз вогонь перебуває у Польщі, куди львівські пластуни відправились на оберігання та подальше транспортування реліквії», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Свято пластунів у центрі Львова. Фото

У суботу, 19 грудня, вогонь передадуть до керівних органів міста, того ж дня о 16.00 годині львівські пластуни попрямують до собору Св. Юра, щоб принести вогонь на постійне зберігання. Звідти кожен охочий зможе запалити свічку та перейняти символ миру до своєї оселі.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!