Львів’ян застерігають: із дахів може падати сніг та бурульки

1338 0
Мерія закликає усіх містян не ходити близько до будинків, а також переходити вулиці лише у спеціально відведених місцях.
Фото: foff4ik.at.ua/

Фото: foff4ik.at.ua/

Львів’ян застерігають від можливого падіння снігу та бурульок з дахів будинків. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Через перепади температури сніг та бурульки на дахах львівських будинків можуть танути та спадати. Тому пішоходів закликають бути обачними та не ходити близько до будинків.

Читайте також: Мороз та снігопади. Прогноз погоди у Львові на тиждень

Щоб вберегтися від падіння снігу з дахів, містянам радять дотримуватись основних правил безпеки:

  • проходячи повз будинки чи високі дерева, необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння скупчень снігу чи льодових наростів;
  • не ходити під дахом будівель та інших споруд, а також під балконами, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста;
  • не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків та оминати їх;
  • власникам автотранспорту не слід припарковувати свої машини біля будинків;
  • обов'язково попереджати дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок.

Нагадаємо, раніше рятувальники попереджали львів’ян про можливість сходження лавин в Карпатах, а також про ожеледицю на дорогах міста та області.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!