Політична реклама

Львів'янам можуть відключити гарячу воду через заборгованість

1328 0
За червень цього року борг Львівводоканал за спожиту електроенергію зріс на 2,4 млн грн. Львівобленерго скерувало офіційні листи керівництву підприємства, а також на адресу голови Львівської ОДА Віктора Шемчука та міського голови Львова Андрія Садового щодо припинення електропостачання Львівводоканалу.

Відповідно до умов договору на постачання електроенергії, укладеного між Львівводоканал та Львівобленерго, електропостачання Львівводоканалу буде припинено 15 липня, - повідомляє Zaxid.net.

За останні п’ять місяців цього року Львівводоканал жодного разу не виконало своїх гарантійних зобов’язань щодо погашення заборгованості і проведення розрахунків за спожиту електричну енергію,-  повідомили у прес-службі обленерго.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!