Львів'янам на відео показали оголене місто

4504 2
У Львові на замовлення Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ зняли відео, у якому намагалися показати різні райони міста та контрастність між ними. Назву для відеороботи обрали символічну - "Lviv.Naked".

Відео знімали з перервами протягом трьох днів. Презентували роботу ще у червні під час Майстерні міста, повідомила tvoemisto.tv режисер відео Ліля Тимошенко.

«Наша мета була показати, що Львів це не тільки туристичне місто. За кожним поворотом можна знайти смітники і невідремонтовані дороги, але, тим не менше, місто цікаве не тільки в центрі»,  - розповіла вона.

Музику, за словами режисера, хотіли підібрати українську, однак під ритм відео у вільному доступі було нереально знайти щось українське, що б відповідало стилістиці. Тому використали музику американського інді-гурту "Ra Ra Riot".

У соцмережах обговорення викликало також оголене жіноче тіло в кадрі.

«Останній кадр - оголена жінка, це алегорія до відео. Це такий наш стьоб, бо ми вирішили, що на цьому буде акцент і відео точно не залишиться без уваги, якщо ми в останньому і в першому кадрі покажемо нашу героїню оголеною.Так, як і показали оголений Львів», додала Ліля Гриневич.

Знімали ролик на професійні фотоапарати. Знімальна команда складалася з 4 людей – режисера, двох операторів та головної героїні.

 

 


Читайте також:
16 Серпня, 2014 21:53
Зануда Ну от. І вона в фонтан під оперним вкінці залізла так, ніби це нормально.
Може це нормально?
16 Серпня, 2014 12:06
прокоп Для чого це,незрозуміло взагалі,дівчина себе рекламувала???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!