Львів’янам на замітку: топ-6 найпопулярніших подарунків для українців

2651 0
Напередодні свят чимало людей замислюється над тим, що подарувати близьким та друзям. Допомогти влучити в ціль й обрати вдалий подарунок може рейтинг, який склав Київський міжнародний інститут соціології у результаті опитування серед мешканців 110-ти населених пунктів.

Працівники інституту особисто питали 2040 українців, віком від 18 років, що вони хотіли би отримати на Новий рік чи Різдво. У результаті вдалося скласти список із найбільш популярних подарунків:

Перше місце в рейтингу займають гроші. Такий подарунок хотіли б отримати 21% чоловіків та 17%  жінок. Найпопулярнішим він є серед людей віком 70+ та 50-59 років.  

Читайте також: Новий рік "у тренді". 7 ідей для бюджетної альтернативної ялинки

На другому місці і для чоловіків (10%), і для жінок (11%) опинилася романтична подорож. Сильна половина людства на тому ж рівні хотіла би отримати й  автомобіль з аксесуарами до нього (10%), тоді як прекрасна до такого подарунка майже байдужа – лише 3 % жінок проголосували за нього.

На третє місце 8% і чоловіків, і жінок поставили побутову техніку.

Цікаво, що 7% чоловіків взагалі не чекають подарунків на Новий рік, 13% жінок підтримують цю позицію , що на 7% більше, ніж минулого року. Проте цього року серед чоловіків та жінок зменшилася кількість тих, кому не дарують подарунків на свято  –  6% серед чоловіків (в тому році було 10%) та 4% серед жінок (було 8%). Серед них 1% мають 18-29 років, а 12% - 70+.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!