Політична реклама

Львів'янам нагадують правила перевезення тварин та багажу у поїздах

1744 0
Із настанням літніх відпусток Львівська залізниця нагадує правила оформлення проїзних документів, посадки у вагон, перебування на об’єктах залізничної інфраструктури для великих груп і пасажирів, котрі подорожують з дітьми, багажем та перевозять тварин.

Під час посадки у поїзд особа має разом з квитком надати провідникові оригінал документа, який посвідчує її особу, – повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Також не варто забувати, що з першого червня до 31 серпня діє коефіцієнт 1,07 (йдеться про проїзд у купейних вагонах).

Вартість проїзду у всіх вагонах, окрім приміського сполучення, коливається відповідно до дня тижня ( у вівторок та середу коефіцієнт 0,9, у п’ятницю та неділю – 1,1, а у понеділок, четвер та суботу – без коефіцієнта).

Згідно з Правилами перевезення тварин, птиці та інших вантажів, які підлягають державному ветеринарно-санітарному контролю, провезення в поїздах дрібних домашніх тварин і птахів допускається у всіх вагонах, крім м’яких і дитячих, якщо це не заборонено ветеринарними правилами. У пасажирських поїздах перевезення собак великих порід, у тому числі службових проводиться в намордниках і з повідцем таким чином:

- у багажних вагонах в спеціальних контейнерах, або ящиках з піддоном жорсткого пасажирського вагона (не більше двох собак);

- в неробочому тамбурі першого з локомотивів жорсткого пасажирського вагона або в тамбурі приміського поїзда (не більше 2-х собак) піднаглядом їх власників або супровідних з оплатою повної вартості всіх місць в купе;

- в окремому купе купейного вагону, крім вагонів підвищеної комфортності (не більше двох собак), — під наглядом їх власників абосупровідних з оплатою повної вартості всіх місць в купе.

Перевезення собак великих порід проводиться за окрему плату за наявності ветеринарної довідки. При перевезенні таких собак в окремому купе додаткова плата за їх перевезення не стягується. Собак-провідників інваліди по зору провозять зі собою безкоштовно в вагонах всіх категорій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!