Львів’янам нагадують про обачність на дорогах

1970 0
Сьогодні, 2-го грудня у місті прогнозують погіршення погоди: снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледицю, пориви вітру й хуртовини. Водіїв просять не виїжджати на вулиці міста без особливої потреби, а мешканцям нагадують про обережність.

Через значне погіршення погодних умов, правоохоронці радять тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду в безпечному місці. Максимально уважними просять бути і пішоходів – не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

Читайте також: На дорогах Львова – ожеледиця. 7 порад для водіїв

Крім того, водіїв просять не залишати автомобілі на проїзній частині та недозволених місцях, особливо вночі, аби не заважати роботі снігоприбиральної  техніки. Проїзд великогабаритного транспорту у Львів обмежуватиме патрульна поліція. 

Нагадаємо, якщо львів’яни натраплятимуть на слизькі та небезпечні ділянки, вони можуть звертатися на «гарячу» лінію міста, в районні адміністрації або до комунальних підприємств. Якщо ж ушкоджень уникнути не вдалось, то варто не зволікати і звертатись до травматологічних пунктів Львова.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!