Політична реклама

Львів'янам нагадують про провала безпечного відпочинку на воді

1556 0
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації звертається до мешканців Львівської області з закликом дотримання правил безпечної поведінки на воді та купатися лише в місцях, які облаштовані для відпочинку та мають рятувальні пости.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, основними причинами загибелі на воді є:

·         купання в непристосованих для цього водоймах (кар’єри, технічні водойми, меліоративні канали);

·         купання поодиноких осіб у безлюдних місцях;

·         купання у нетверезому стані;

·         відсутність належного контролю за поведінкою дітей на воді;

·         купання у темний час доби;

·         нехтування правилами безпеки на воді.

Батьків  просять у розпал літніх канікул, коли діти мають вдосталь вільного часу, роз’яснили їм про небезпеку та заборону поодинокого купання в непристосованих місцях, забезпечили контроль за їхнім дозвіллям та не допустили повторення таких випадків у подальшому.

Орендарям та власникам водних об’єктів, які використовуються для відпочинку населення, що вони несуть персональну відповідальність за охорону життя людей, їхню безпеку та забезпечують роботу відомчих рятувальних постів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!