Політична реклама

Львів'янам нагадують про сплату єдиного внеску на соціальне страхування

1566 0
Завтра, 20 листопада 2013 року, завершується термін сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за жовтень страхувальниками, які використовують працю найманих працівників.

Завтра також останній день подання звіту з ЄСВ за жовтень всіма страхувальниками, які використовують працю найманих працівників, - повідомляє Головне управління Міндоходів у Львівській області. Звіт подається до органу Міндоходів за місцем податкової реєстрації за формою згідно з додатком 4 до Порядку, затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.2013 № 454.

Звітність в електронному вигляді потрібно надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!