Львів'янам нагадують про заборону використання феєрверків

2832 0
Із 2015-го року у Львові заборонено продавати та використовувати феєрверки, салюти та піротехнічні вироби. Хоч за порушення існує штраф, статистика свідчить про збільшення кількості нещасних випадків у новорічно-різдвяний період.
фото: vikka.ua

фото: vikka.ua

Про необхідність дотримуватися правил й не користуватися феєрверками, салютами, піротехнікою зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами нагадує  Патрульна поліція Львова.

Читайте також: Новий рік без феєрверків: у Львові заборонили продаж та використання піротехніки

За статистикою, найбільша кількість пожеж і травм від піротехніки стається у період святкування Новорічних та Різдвяних свят. Тому львів’ян просять пам’ятати про відповідальність не тільки за своє здоров’я, а й за безпеку мешканців та гостей міста. Батькам радять розповісти дітям про те, що використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів є небезпечним.

Крім того, патрульні нагадують: за виробництво, перевезення, зберігання та торгівлю піротехнікою карають штрафом від 595 до 1020 гривень з конфіскацією.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!