Львів’янам нагадують про заборону використання у місті салютів і петард

2782 0
Відповідна ухвала ЛМР діє ще від 2015 року.
Фото: dic.academic

Фото: dic.academic

Львів’янам нагадують, що у місті заборонене використання піротехніки. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Згідно з ухвалою ЛМР від 2015 року, порушників заборони притягатимуть до відповідальності. Виявлятиме порушників поліція.

«Ми нагадуємо юридичним та фізичним особам, які торгують піротехнічними засобами, що це заборонено. Просимо мешканців не купувати та не використовувати такі речі. Ухвала була прийнята у зв’язку з подіями на Сході через війну, тому використання феєрверків у часі, коли війна триває, є неповагою до людей, які зараз перебувають на фронті. Міська рада буде працювати спільно з поліцією для притягнення до відповідальності порушників цієї ухвали», – говорить заступник міського голови Львова з питань безпеки Сергій Бабак.

Читайте також: Як захистити Львів від придурків із петардами

У ЛМР також наголошують, що використання петард, салютних установок чи іншої піротехніки може заподіяти серйозну шкоду здоров’ю і навіть призвести до каліцтва.

Нагадаємо, у листопаді у Львові феєрверки сполохали коня, який травмував 15-річну дівчину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!