Львів'янам нагадують про заборону заїзду машин на цвинтарі

1744 0
Для полегшення доїзду до місць поховань в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР планують посилити роботу громадського транспорту.
фото: myukraine.org.ua

фото: myukraine.org.ua

1 листопада з нагоди святкування 101-ї річниці проголошення ЗУНР та Дня всіх Святих мешканцям, які мають поховання на цвинтарях Львова, нагадують, що заїзд легкового транспорту на територію цвинтарів заборонений. Про це повідомляє пресслужба міста.

Читайте також: Львів у минулому і тепер: Личаківський цвинтар. Фото

Для полегшення доїзду громадян до місць поховань родичів та близьких в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради планують посилити роботу громадського транспорту, який курсує до кладовищ.

Заїзд на легкових автомобілях дозволятимуть орієнтовно з 16:00 по 18:00 для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не можуть пересуватися самостійно.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!