Політична реклама

Львів'янам не подобається якість концертних залів у місті

964 0
Культурна інфраструктура – це театри, кінотеатри, музеї, галереї, концертні зали тощо. Усе те, де можна приємно і з користю провести час у місті. Щоб зрозуміти, наскільки багатою є ця інфраструктура і як її оцінюють самі львів'яни, Центр вивчення громадської думки Інституту міста провів опитування в рамках проекту «Культурне планування міста».

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Опитування проводили з 24 травня до 8 червня 2012 року, дослідженняя охопили 800 львів’ян.

Найвищу оцінку від мешканців міста отримали музеї та галереї. Також високо оцінюють діяльність та пропозицію незалежних культурних інституцій «Музею ідей» та «Дзиги». Найменше подобається львів’янам якість місцевих концертних залів.

Нагадаємо, станом на сьогодні у місті функціонує 30 музеїв, 33 галереї, 8 театрів, 7 кінотетрів, 6 концертних залів та 2 незалежні культурні інституції: «Музей ідей» та «Дзиґа».

Повні результати опитування читайте в інфографіці нижче.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!