Політична реклама

Львів'янам обіцяють гарячу воду. Графік

1065 0
«Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води із випередженням встановленого графіку до близько 400 споживачів, протягом тижня після гідравліки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, подачу гарячої води усім споживачам Шевченківського РТМ (станом на 7 травня гарячу воду у Шевченківському РТМ відновлено до 172 споживачів, без гарячої води залишається 78) відновлять із 21 травня до 23 травня, - розповідають тепловики.

Усі споживачі житлового масиву Новий Львів отримають гарячу воду протягом 5-8 травня (станом на 7 травня без гарячої води залишається 4 будинки).

Споживачам Сихівського житлового масиву (станом на 7 травня гарячу воду отримують 217 споживачів Сихівського РТМ, без гарячої води залишаються 216) буде відновлено від ТЦ «Південна» в такій послідовності:

із 8 до 10 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 10;

із 11 до 14 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 11,12,13, 14;

із 15 до 17 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 19,20,21, 22;

із 18 до 21 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 15,16,17,18.

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, подачу гарячої води можуть відтермінувати на кілька днів.

Нагадаємо, із 23 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж від ТЕЦ-1 (ІІІ тепловивід), ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна».

Гідравлічні випробування теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід) відбуватиметься з 2 до 8 липня.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!