Сьогодні на площі Ринок розповідатимуть про службу за контрактом

1729 0
У Львові на площі Ринок презентують пневмокаркасний намет NPM-26 – гуманітарну допомогу українському війську. Намет виготовлений за кошти, зібрані представниками української діаспори, і призначений для прес-центру штабу АТО, у якому працюють офіцери Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України, військові та цивільні ЗМІ. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

Спеціалізована конструкція, виготовлена з урахуванням витримування екстремальних навантажень. Вона захищена від вітру, має зручне внутрішнє планування. Площа намету – 26 м.кв., у ньому можуть розгортати як робочі місця, так і місця для проживання особового складу. Комплект пневмокаркасної конструкції може додатково обладнуватися системою автономного енергоживлення, компресором, електромережею для під'єднання апаратури та електроприладів.

Виготовили пневмокаркасну конструкцію на одному із підприємств Польщі, яке спеціалізується на кемпінгово-бівуачному обладнанні для армії, поліції та рятувальників.

Також сьогодні на площі Ринок біля розгорнутої пневмокаркасної конструкції працюють представники військових комісаріатів міста з питань інформування громадян щодо умов та переваг військової служби за контрактом у Збройних Силах України. 

Читайте також: Якими будуть терміни призовів у 2016-му?

Нагадаємо, уже водинадцяте на Волині молодь зі всієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга-2016». Захід триватиме з 6 по 9 травня на теренах «колиски» УПА – у цуманських лісах. До участі запрошують і львів’ян.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!