Львів'янам показали, як виглядатиме площа Св. Юра. Фоторепортаж

4192 0
У неділю, 22 березня, у Львові на площі біля собору Святого Юра відбулося представлення проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому. Усім охочим показали, як виглядатиме площа біля храму після її реконструкції та встановлення пам’ятника діячеві Української греко-католицької церкви. Tvoemisto.tv пропонує переглянути, як це було.

Під час презентації довелося обмежити транспортний рух прилеглими до храму вулицями, на площі біля собору Святого Юра встановили сцену та величезний екран, на якому, власне, й транслювався фільм про постать Андрея Шептицького та про реконструкцію скверу. Ознайомитися із планами проектантів зібралися сотні львів’ян, серед яких були представники влади та громадських організації. Перед початком презентації перехожим роздавали інформаційні листівки про реконструкцію скверу. 

Автор фото Андрій Поліковський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!