Львів’янам покажуть Бандеру і Бандераса від Юрія Коха

2802 0
У Львові покажуть нову виставку «Ардекох» у галереї «Зелена канапа». Це друга частина однойменного малярського циклу вперше презентованого Юрієм Кохом у вересні 2013 року.
Фото галереї та chudovo.org

Фото галереї та chudovo.org

Як каже сам художник, проект для нього стає нескінченно-незакінчений, з якого «зістрибнути» вже просто не можливо».

Експозиція, що триватиме з 2 до 21 вересня, містить нові портретовані персонажі з відомої вже «гуцульської» серії, зокрема, полотно – «Гуцулка з абсентом» (перша в історії світового мистецтва), а також «Емансипантка» та «Дівчина з тату», «Сестри» (мулатки в українських строях), «Брати» (Степан Бандера з Антоніо Бандерасом), багатолике полотно «EMI GRACIA», дещо з нового циклу «Манекени», а також окремі «вуличні сценки», інспіровані розмаїтими чинниками епохи АРДЕКО, інформують в галереї.

Крім того, під час відкриття виставки організатори обіцяють презентувати нову, несподівану мистецьку акцію.

Галерея «Зелена канапа», вул. Вірменська 7, тел.: 032 235 75 49. www.artgreensofa.com.

Довідка:

Юрій Кох народився у Львові 1958 року. Закінчив Коледж декоративного та ужиткового мистецтва імені І.Труша та Поліграфічний інститут у Львові.

Член Сукцесійного цеху Leopolis, дизайнер понад 70 книг. Автор статей та есеїв на мистецьку тематику. Нагороджений медалями та дипломами 5-ти міжнародних виставок.

Його твори є в збірках Львівської картинної галереї, Музею сучасного мистецтва в Києві, в Українському інституті Нью-Йорка, Petit format museum в Бельгії, Tokio Tama ART UNIVERSITY в Японії.

Його прізвище фігурує в «Топ-10» списку найвпливовіших осіб культури Львова, згідно до опитування журналу «AZарт». Учасник 200 графічних та малярських виставок у 30-ти країнах світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!