Львів'янам покажуть фільм про одного з найвпливовіших українців нашого часу

1749 0
У четвер, 10 липня, у Львові презентуватимуть документальний фільм про одного з найбільш успішних українців, нашого сучасника Богдана Гаврилишина.
Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua

Стрічку про професора під назвою «Богдан Гаврилишин. Місія — Свобода» презентуватимуть у конференц-залі філософсько-богословського факультету УКУ (Львів, вул. Хуторівка, 35), повідомляють у Львівській бізнес-школі.  

Фільм заснований на книзі спогадів «Залишаючись українцем...», у якій Богдан Гаврилишин ділиться секретом власного успіху.

Після перегляду фільму відбудеться дискусія на тему «Жити у світі. Будувати Україну», участь в якій візьме спеціальна гостя — Марія Зубрицька, проректор Львівського національного університету ім. Івана Франка. Відома українська перекладачка брала участь у виданні україномовної версії книги «Залишаючись українцем...», оригінал якої написано англійською.

У записі фільму взяли участь лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, перший президент України Леонід Кравчук, Генеральний директор Microsoft Україна Дмитро Шимків.

Вхід на презентацію вільний, за умови попередньої реєстрації. 

Початок о 18:30


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!