Львів’янам покажуть «гарячі» короткометажки з Іспанії

1704 0
9 жовтня о 19:00 та 21:00, у львівському Палаці мистецтв на вул. Коперника, 17 покажуть «гарячі та балакучі» іспанські короткометражки.
Фото: wiz-art.

Фото: wiz-art.

Вартість – 25 грн. Квитки можна придбати онлайн або перед сеансом в Палаці мистецтв, повідомляє Wiz-art.

Програма

Без відповіді

Мігель Парра, 2013

Лола переживає важкий день, але вона виконує свою роботу без великих труднощів. Вона працює на фінансову інституцію операторкою на телемаркеті. Зі свого маленького кабінету вона дзвонить до власників компанії і нагадує, що коли йдеться про оплату – нема виправдань. Телефон дозволяє їй тримати достатню дистанцію… але одного дня їй самій вже нічого відповісти.

Шум світу

Коке Ріобоо, 2013

Це анімаційний короткометражний фільм, що розповідає історію Гектора, композитора з дивною хворобою: він може чути всі звуки світу. Через свою музику він знайде спосіб тримати шум під контролем.

Інерційна любов

Цезар Естебан Аленда, Хосе Естебан Аленда, 2013

Стосунки Хав’єра і Анни вичерпують себе. Вона тисне на гальма і Хав’єра зносить по інерції, аж поки він не навчиться долати її.

Романтичний план

Періс Романо, 2012

Лола і Пабло матимуть серйозну розмову… по скайпу.

Бігун

Хосе Луїс Монтесінос, 2014

5 років тому бос закрив компанію і звільнив 300 працівників. Першого дня, коли він вирішує вийти на пробіжку, він зустрічає одного з них. Іспанські короткометражки

Ліжка

Мануела Морено, 2010

Іноді речі змінюються за деякий час…

Я люблю мадрид

Надія Мата Портільйо, 2013

Ное відвідує Мадрид, щоб провести романтичний вікенд з Карлосом, однак місто підготувало інший план для неї.

Та сама історія

Хосе Луїз Монтесінос, 2009

Міні-мелодрама, що стається протягом десятихвилинної поїздки автобусом. Пасажири зацікавлено слухають телефонну розмову чоловіка, що намагається повернути свою дружину, але все не так, як здається.

Я не можу зараз

Розер Агілар, 2012

Сара – молода актриса, після того, як вона стала матір’ю, вирішує повернутись до професійного життя. Вона стає фіналісткою кастингу, в якому ставки не можуть бути вищими…

Сємки

Мануела Морено, 2014

Чи існує більше взаєморозуміння, ніж пакет сємок між двома подругами?

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!