Політична реклама

Львів'янам покажуть короткометражки з Ірландії

1438 0
Мистецька формація «Wiz-Art» представить підбірку найцікавіших короткометражних фільмів останніх років з країни на краю світу – Ірландії.

Увазі львів’ян пропонують фільми, які розкриють проблеми нерозділеного кохання («Пігулка проти кохання»), фобій («Страх літати» та «Басейн») і питання тотального споживацтва («Навчитись ловити рибу»), інформує Вголос.

У програмі показу організатори також відзначають документальні роботи «Стаючи чоловіком» про розваги дублінських хлопчаків та «Два добрі колеса» про ветеранів-велосипедистів з ірландської околиці.

Оскільки в Ірландії аж 10% рудих, що є другим найбільшим показником на планеті після Шотландії, вхід для всіх рудоволосих на кінопоказ «Ірландія» буде безкоштовним.

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!