Політична реклама

Львів'янам покажуть космічну техніку в мініатюрі

1424 0
Завтра починається виставка-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest». До Львова завітають не лише аматори моделювання, а й досвідчені майстри із міжнародним визнанням.

Для учасників та усіх охочих професіональні моделісти з Одеси та Черкас проведуть майстер-класи. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Відкриття «Lviv Scale Models Fest» відбудеться у суботу, 3 листопада, о 10:00 год. 

Моделі можна зареєструвати як для основного конкурсу, так і поза ним, для експозиції та змагання за «Приз глядацьких симпатій».

«Lviv Scale Models Fest» представить понад 300 моделей та відкриє деякі технології виконання робіт.Для відвідувачів та учасників проводитимуть майстер-класи.

У перший фестивальний день о 13:00 год черкаський моделіст Сергій Алехно проведе перший майстер-клас.Відбуватиметься інтерактивна презентація – усі дії майстра глядачам також транслюватимуть на екрані

У неділю, 4 листопада, майстер-клас зі стендового моделювання проведе професіонал з Одеси Руслан Слюсаренко.

На «Lviv Scale Models Fest» можна буде не лише побачити оригінальні авіа-, автомоделі військової та космічної техніки у масштабних мініатюрах, спробувати себе у якості моделіста, а зустрітися із автором книги «Крила над Галичиною» Ярославом Янчаком

Виставка-конкурс «Lviv Scale Models Fest» працюватиме протягом двох днів, у суботу та неділю, з 10:00 до 19:00. Вхід безкоштовний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!